Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 12. august

Syng, snak og spis

Forleden åbnede vi højskolen og for gæster, da vi inviterede til arrangementet ‘Syng, snak og spis.’ Konceptet var enkelt: Vi stod for højskolesangbøger, musik, mad og vin. Gæsternes opgave var at synge, spise og tale med hinanden. Vi blev overvældet af de mange mennesker, og vi måtte tage både forhal og gang med, før alle fik en plads. Næsten 200 sangglade folk lagde vejen forbi skolen.

Det var en dejlig blandet flok, som mødte op. Der var tidligere elever, folk fra byen, vores naboer fra Sprogskolen og nogle, der kom helt fra både Vejle og Ålborg. Der var også en enkelt elev fra 1963, som havde fundet sin mand under sit højskoleophold og var blevet boende i Hadsten.

Vi siger tak for besøget og glæder os allerede til at gentage arrangementet næste år. Aftenen var sponsoreret af Nordea-fonden.

Se lidt video fra sang-arrangementet her: syng, snak og spis
Vores elev Sixten Ove spiller til.

Hvis I også har lyst til en dag med Højskolesang, er I velkomne til Maratonsang i Aarhus, som Hadsten Højskole er med til at arrangere. Vores mål er at nå igennem sange fra hele bogen. Vi begynder klokken 7.00 og slutter klokken 22.3o på årets længste dag den 21. juni. I kan læse mere om arrangementet og tilmelde jer her: Maratonsang i Aarhus