Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019

TV 2 Østjylland på besøg til første dag

Sommerferien og korte sommerkurser på højskolen er slut, og i går begyndte et helt nyt hold af unge elever. De rykkede ind med tøj, nips til værelset og en farvel-komité bestående af familie og venner. Det næste halve år er højskolen deres nye hjem. Lærere og forstander mødte dem til nøgle- og navneudveksling, og med på sidelinjen var TV 2 Østjylland.

Nye tal viser, at højskolerne bliver mere og mere populære blandt de unge, og antallet af højskoleelever er steget gennem de seneste år. TV 2 Østjyllands hele store spørgsmål var: hvorfor? Politikerne gør, hvad de kan for at få de unge hurtigt igennem uddannelsessystemet, og alligevel vælger flere unge at stoppe op og tage et halvt år uden præstationspres, eksamener og karakterer. Vores forstander og to af de nye elever har flere bud på, hvad grunden til det er.

I kan se klippet her: TV 2 Østjylland besøger Hadsten Højskole

Stort velkommen til alle de nye elever. Der er stadig mulighed for at begynde på efterårsholdet med start 9. september. Ring endelig på 86980199 for mere information eller en rundvisning.