Næste hold begynder den 16. august 2020

Udviklingspsykologi

Psykologi Hadsten Højskole

Er du optaget af hvordan mennesker udvikler sig hele livet igennem, og hvorfor vi ikke allesammen er ens, skal du vælge faget Udviklingspsykologi på Hadsten Højskole.

Vi tager udgangspunkt i børns udvikling. Dette gør vi gennem forskellige teorier og øvelser. Vi kigger på, hvordan børn kan forskellige ting på forskellige tidspunkter og på, hvilken betydning børnenes omgivelser har for deres udvikling.

Vi er dog også optaget af at udvikling ikke kun er noget der hører sig børnelivet til. Udviklingspsykologien i dag er netop optaget af at udvikling er noget, der finder sted hele livet igennem.

I den forbindelse dykker vi ned i intelligensområdet og undersøger, hvordan forskellige intelligenser kan spille en rolle for vores udvikling.I faget udviklingspsykologi undersøger vi med andre ord den menneskelige tilblivelse, udvikling og læring gennem øvelser, eksempler, cases og diskussioner.

Lyder det som noget for dig? Så er du måske over interesseret i faget Psykologi på Hadsten Højskole.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at se skolen med egne øjne, er du meget velkommen til at bestille en rundvisning. Vi sender dig også gerne vores brochure, hvor du kan læse mere om vores skole.

Fagområde: Sundhed & Psykologi

Underviser: Ronja Billum

Bestil brochure

_DSF3265
“Vores psykologilærer har været virkelig god til at inddrage os i undervisningen.”
– Søren Kappel Jørgensen

Fællestime med Abdel Aziz Mahmoud

marts 25, 2020

Godmorgen fra den virtuelle højskole