Næste hold begynder den 8. September
MAJ

Uovervindelige fodboldhold fortsætter stimen

Fodbolddrenge

Silende regnvejr, let blæst og temperaturer, der kræver en varm trøje. Ikke just vejr der indbyder til at være ude, når nu man for en gangs skyld har helt fri på en fredag. Ikke desto mindre trodsede stort set alle elever regnen og begav sig fredag eftermiddag op på boldbanerne i Hadsten.

Fridagen skulle nemlig bruges fornuftigt, og derfor havde eleverne inviteret Testrup Højskole forbi til en dyst på fodboldbanen for både drenge og piger. To opgør, som trak godt med tilskuere fra både Hadsten og Testrup.

Hjemmebanepublikummet tog til opgøret med en vished om, at Hadsten Højskole ikke har tabt en eneste af de fodboldkampe, de har stillet op til i år. Uanset om drenge og piger har spillet på hvert sit hold, eller de har spillet mixet, har resultatet været det samme. Sejr til Hadsten Højskole! Forventningerne var derfor tårnhøje til, at hjemmeholdet ville præstere.

Vind eller stop

Der er ingen tvivl om, at forårets elevhold har talent på fodboldbanen. Men der hviler også et pres på de unge skuldre. Da skolen ikke er med i en decideret turnering, er det eleverne selv, der arrangerer kampene mod de andre højskoler. Derfor kræver det også tilladelse af forstanderen, hvis eleverne skal ud af huset og dermed misser nogle af deres timer.

Beskeden fra forstanderen har derfor været klar: Så længe I vinder, får I lov at spille igen. Et budskab, der indtil videre har resultereret i, at holdet har vundet rub og stub. I den insisterende forårsregn, havde Testrup Højskole alligevel taget udfordringen op mod den blå Hadsten-hær.

Pigerne lagde for og meget hurtigt var det tydeligt, at Testrup-holdet ikke ville få et ben til jorden. Målnettet blafrede ivrigt bag den sagesløse Testrupkeeper, der måtte se sig passeret ikke mindre end elleve gange. I den anden ende af banen var det kun på grund af regnvejret, at Hadstenkeeperen behøvede et bad efter kampen. 11-0 lød slutresultatet. Så var baren sat inden drengenes opgør.

Det var en knapt så ensidig affære, da drengene gik på banen, men dog stadig med de blåklædte Hadstendrenge i kontrol. Trods et enkelt Testrupmål, endte det med en sejr på 5-1, og dermed kan begge hold stadig prale af at være ubesejrede.

Fodboldpiger