Næste hold begynder den 11. august

Vellykket generalforsamling afholdt

Hadsten Hojskole skilt

Onsdag d. 10. april 2019 blev den årlige generalforsamling på Hadsten Højskole afholdt.

Det generelle billede er, at det går særdeles godt, både økonomisk og i forhold til livet på højskolen. De to elevhold, der var på skolen i 2018, var store, hvilket vidner om en generel tilstrømning til Hadsten Højskole. Derudover glædes skolens ledelse over, at eleverne byder ind på højskolelivet og er med til at skabe en skole i fremgang med afsæt i højskolens grundværdier.

2018 var derudover et år med fornyelse af diverse lokaler og bygninger, hvilket er muligt grundet den gode økonomi. På den måde sikres det, at skolen også de kommende år vil være et attraktivt sted at opholde sig for elever og personale.
Ledelsen glæder sig over skolens nuværende situation og vil fortsat arbejde på at sikre, at skolen også i fremtiden vil være et sted, som unge mennesker vil søge mod.

Vi takker for deltagelsen til de fremmødte.