Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019

Vi samarbejder med Politiet

Igennem mere end 30 år har vi på Hadsten Højskole forberedt elever til optagelsesprøverne på Politiskolen, og vi har nu fået et fast samarbejde med Politiet.

Bliv klar til politiets optagelsesprøver med et højskoleophold på Hadsten Højskole. I løbet af opholdet får vi bl.a. besøg af medarbejdere fra politiet, der vil gennemføre den fysiske optagelsesprøve med dig som elev på højskolen. Hermed kan du få direkte feedback fra politiets fysiske bedømmere og få afprøvet optagelsesprøven , inden det for alvor går løs. Ligeledes vil du få et unikt indblik i nogle få udvalgte undervisningselementer fra Politiskolen, når et par af Politiskolens undervisere overtager højskolen med en undervisningsdag.

Vi har stadig pladser på vores kommende hold, der begynder søndag den 12. august.