Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 12. august

Vi vandrer (næsten) 100 kilometer

Der blev ‘gået til grænsen’ i overført betydning, da nogle af eleverne natten til mandag begik sig ud på deres livs vandretur. Målet var 100 kilometer på 24 timer. Der blev kæmpet med vabler og ømme stænger, og selvom alle gav alt, hvad de havde, var der kun én, der havde overskud til hele distancen. Godt klaret Jacob Simonsen!

Se flere billeder fra vandreturen på vores Instagram. Her kan du også følge vores dage live på vores Instagram-story, som eleverne opdaterer løbende.

Gåturen har været en del af højskolens explora-uge, hvor eleverne prøver kræfter med oplevelser og fag, de ellers ikke normalt har på skemaet. Det giver dem mulighed for at fordybe sig i enkelte aktiviteter og forhåbentlig finde skjulte talenter.

Andre af eleverne har kastet sig ud i hip hop-dans, TV-journalistik, musikvideoer og syndebukkefortællinger. Ugen er nu halvvejs og er gået over al forventning. Vi glæder os allerede til de næste Explorer-dage, som er i slutningen af november.