VIRTUEL HØJSKOLE

I en tid, hvor vi ikke har mulighed for at drive højskole som vi plejer, må vi stå sammen og finde alternativer.

Højskolerne er udfordret af den manglende mulighed for at mødes fysisk. Det betyder dog ikke, at vi smider håndklædet i ringen. Rundt om i landet forsøger en masse højskolefolk at stable en form for virtuel højskole på benene, hver på sin måde. For når eleverne ikke kan komme til højskolerne, må vi komme til dem.

Højskoleforeningen har derfor lavet denne side, hvor du kan finde en oversigt over alle de mange online tilbud og aktiviteter, som højskoler landet over står for.

Foreningen har også produceret serieren Højskoleånd, der er en slags virtuelle morgensamlinger med sange og fortællinger. Du kan se den første fortælling her, mens du kan se hele morgensamlingen på Højskolernes Facebookside.

Vi vil løbende opdatere på denne side, samt på vores egen Facebook og Instagram, så hold øje derinde for at få seneste nyt fra den virtuelle højskole.

Bestil brochure

Stine Sigaard
“Det havde en afgørende betydning for mig, at jeg ikke var bundet af en faglinje, hvor det kun var nogle af fagene, jeg var interesseret i.”
– Stine Sigaard

Tidligere elever kunne endelige mødes igen

oktober 05, 2021

Kærlighed i teateret