hadsten-hojskole-in-english

GRATIS AFTENFOREDRAG: Oplev musiker og forfatter Kristian Leth med foredraget “Håb – et forsvar for fremtiden” på Hadsten Højskole tirsdag den 9. april kl. 19.00.

Kristian Leth foredrag på Hadsten Højskole

Se alle arrangementer
på Hadsten Højskole

Dette Kristian Leth foredrag er et helhjertet forsvar for håbet og en veldokumenteret afvisning af den dommedag, medierne fortæller os er på vej. Baseret på Leths bog af samme navn, er foredraget underbygget igennem masser af data og interviews med internationale videnskabsmænd og eksperter, som sagligt argumenterer for, at vi skal mane frygten i jorden. Kristian Leth forklarer hvorfor vi egentlig burde være mere optimistiske nu, i denne tid, end nogensinde før.

Vi mennesker har altid forudsagt verdens nært forestående undergang. I dag fylder klima, terror og pandemier aviser og tv og hjemmesider, og alle har hver deres take på, hvordan verden snart ender eller i det mindste undergår katastrofale forandringer. Det er blevet umoderne at håbe og tro på, at det kan være anderledes. Optimisme er naivt. Det er uncool at være entusiastisk, når det kommer til fremtiden.

Men hvorfor er det sådan? Hvorfor har vi mennesker altid frygtet fremtiden? Og er det egentlig mere velbegrundet i dag end tidligere? Eller mindre? Og hvad gør det ved os som mennesker, at have frygten som grundtone i livet?

Efter foredraget vil der blive serveret kaffe og kage i højskolens spisesal.

Arrangementet er et samarbejde med Hadsten Storpastorat.

Tid og sted: 9. april kl. 19.00 på Hadsten Højskole

Tilmelding: Der er fri entré, men tilmelding er påkrævet, da der er et begrænset antal billetter. Tilmelding sker via. Hadsten Storpastorats hjemmeside eller via. dette billetlink.

Se alle arrangementer
på Hadsten Højskole