Vælg en side

Studierejser

STUDIEREJSE MED HADSTEN HØJSKOLE

Det er en tradition, at vi på Hadsten Højskole vil rejse ud i verden. Både Forår og Efterår vil vi hive en uge ud af kalenderen til at rejse og besøge en del af verden, hvor vi kan blive klogere på andre kulturer og folk.

Rejs med højskolen

På efterårsholdet 2022 og forårsholdet 2023 vil studieturen gå til Berlin i Tyskland og Spindl i Tjekkiet. Kombinationen af de to destinationer gør, at vi får en tur, der både indeholder fede outdooraktiviteter og pulserende storbyliv.

Den tyske metropol Berlin er fuld af kulturelle og historiske oplevelser; vi vil have fokus på noget af det, som man ikke nødvendigvis kan læse om i en traditionel turistguide.

I Spindl skal der fuld fart på. Her bliver der mulighed for at prøve en masse forskellige aktiviteter, der kan give sus i maven og få adrenalinen til at pumpe. Du kan blandt andet rappelle, klatre og prøve en kæmpe gynge med følelsen af frit fald. Er du mere til ro og smuk natur, er der også mulighed for nogle fine vandreture i den tjekkiske natur.

Har du spørgsmål vedr. højskolens rejse, så ring til os på tlf. 8698 0199 eller send os en mail på info@hadstenhojskole.dk.

Du er også meget velkommen til at komme forbi til en rundvisning, hvor du kan høre meget mere om Hadsten Højskole og vores studietur. Vi glæder os til at møde dig!

Hadsten Højskole