Vælg en side

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger om korte kurser

Depositum

Der betales depositum på kr. 1.000,- ved tilmelding, som fratrækkes kursusprisen. Når man har betalt depositum, er man tilmeldt kurset og dermed sikret en plads. Vi reserverer således ikke pladser på kurserne, før der er betalt depositum.

Indkvartering

Indkvartering foregår på dobbeltværelse, med mulighed for enkeltværelse mod et tillæg på kr. 750,- (dog ikke muligt på Familiekurset). Tillæg for bad og toilet på værelset kr. 380,- pr. person.

Linned og håndklæder

Når du tilmelder dig et af vores korte kurser, skal du ikke tænke på at medbringe linned og håndklæder – det er inkluderet i prisen.

Tilmelding

Tilmelding sker ved at udfylde tilmeldingsblanketten. Ca. 4 uger før kursusstart sendes et udførligt dagsprogram og en opkrævning af restbeløbet.

Framelding

Ved framelding indtil 30 dage før kursets start tilfalder depositum skolen som et administrationsgebyr. Ved framelding senere end 30 dage før kursets start tilbagebetales halvdelen af kursets pris.
Ved framelding senere end 24 timer før kursusstart betales hele kursusprisen.
Ved framelding i tilfælde af lægedokumenteret sygdom hos kursusdeltageren eller dennes nærmeste familie betales kun depositum.

Aflysning af kurser

Aflysninger af kurser sker kun sjældent på Hadsten Højskole.
Gennemførelse af det enkelte kursus afhænger dog af antallet af tilmeldinger. Ved aflysning af et kursus får de tilmeldte normalt besked herom senest en måned før kursusstart, og man får hele det indbetalte beløb tilbage.

Kursusændring

Ret til ændringer i kursusprogrammerne forbeholdes. Der kan ske ændringer på grund af sygdom eller lignende, men vi er kun interesseret i at afholde kurserne så tæt på programmerne her i brochuren som muligt.

Rygepolitik

Højskolen er røgfri. Man må dog gerne ryge under åben himmel på skolens område.

Afbestillingsforsikring

Hvis du ønsker at tegne en afbestillingsforsikring, skal du selv tage kontakt til f.eks. Europæiske Rejseforsikring eller Gouda. Tjek evt. med dit eget forsikringsselskab, om du allerede har en forsikring, der dækker, hvis du bliver nødt til at framelde dig.

Priser for et højskoleophold

Find den gældende pris for et højskoleophold på Hadsten Højskole her.

Hadsten Højskole