Rabatter

Kr. 250,- til medlemmer af Ældresagen, Dansk Vandrelaug og Cyklistforbundet.
Som medlem af enten Ældre Sagen, Dansk Vandrelaug, Cyklistforbundet eller Landsforeningen Dansk Seniordans har du mulighed for at få fratrukket kr. 250,- i kursusprisen. Husk at fremsende kopi af medlemskort til skolen.

Studenterpriser minus 50%

Vi har gjort det muligt for studerende at deltage på kurserne til en reduceret pris – 50% rabat. Det er naturligvis en forudsætning for reduktionen, at kopi af gyldigt studiekort sendes med tilmeldingsblanketten. Indkvarteringen foregår på dobbeltværelse. I tilfælde af et fyldt kursus indkvarteres på ”sovesal”, der er et ommøbleret klasseværelse.

Rabat for tidligere elever på Hadsten Højskole – 50%

Det er ligeledes muligt for tidligere elever at deltage på kurserne til en reduceret pris – 50% rabat for tidligere elever på lange kurser på Hadsten Højskole. Husk at anføre årgang på tilmeldingsblanketten.

Grupperabat – tag vennerne med på højskole

Hvis I er minimum fire deltagere, der tilmelder Jer på samme tilmeldingsblanket og tilmelder Jer kurser, der ligger i samme uge, får hver deltager fratrukket kr. 500,-

Dagskursist minus 1.000,- kr.

En dagskursist deltager i kursus uden overnatning. Derudover deltager man på lige fod med de øvrige kursister. Vi giver en rabat på kr. 1.000,- til dagskursister.

Rabatbetingelser

1. De forskellige rabatter kan ikke kombineres
2. Tidligere elever og studerende indkvarteres på dobbeltværelse. Ved fuldt tegnet kursus dog på sovesal.