IDRÆT & OUTDOOR

Politik & Samfund

Idræt & Outdoor

Psykologi & Filosofi

Krop & Kost

Kunst & Kunsthåndværk

Musik & Sang

Kommunikation & Sprog

Explora

FAGENE

IDRÆT & OUTDOOR

Vælg fag indenfor outdoor eller idræt på Hadsten Højskole. Er du i dit livs form, eller drømmer du om at komme det, skal du vælge Hadsten Højskole. Vi er blandt de brede højskoler med det største udbud af idrætsfag. Så vil du have sved på panden, ud i naturen og have masser af bevægelse, så er der rigeligt af idræt på Hadsten Højskole.

Idræt & Outdoor byder på et væld af valgmuligheder både udendørs og indendørs. Det betyder også, at vejret aldrig er en hindring for, at du kan få pulsen op. Dog skal du være indstillet på, at være aktiv udendørs, også selvom solen ikke skinner.

Uanet om du har benene solidt plantet på jorden, eller om du elsker at udfordrer dig selv i højderne, har vi fag, der passer til dig. Vores faciliteter på skolen, samt vores placering nær skoven gør, at vi har rig mulighed for variere vores undervisning, så du hele tiden bliver udfordret.

Vi tilbyder naturligvis også undervisning i de mere klassiske boldspil og discipliner. Her bliver du, uanset dit nuværende niveau, udfordret både fysisk og til tider også mentalt. Vi elsker at skubbe til grænser i trygge rammer og går altid efter, at undervisningen skal sjov for alle. Så jo flere kræfter du lægger i timerne, jo mere får du igen. Og hvis fagene ikke er nok for dig, er der altid mulighed for at træne selv i vores veludstyrrede fitnessrum.

Du får også mulighed for at udfolde dig i naturen, hvor du f.eks. i faget Friluftliv vil lære, hvordan du klarer dig i naturen, samt blive klogere på, hvad du kan bruge naturen til. Vi har shelters til rådighed på skolen, men er bestemt ikke blege for at bevæge os ud af byen, for at få nogle autentiske naturoplevelser.

Du kan læse mere om højskolens enkelte fag indenfor idræt og outdoor i menuen til højre. Og husk på, at du frit kan vælge mellem fagene, så dit skema bliver præcis, som du foretrækker det.

Du kan læse mere i vores brochure. Bestil den her, så sender vi den hjem til dig. Du er også meget velkommen til at besøge os. Book en rundvisning her.

På Hadsten Højskole sammensætter du selv dit eget skema. Læs mere om konceptet og fagområderne her.