Hadsten Højskole
ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 6. januar 2019

FRILUFTSLIV

friluftsliv

Står naturen og livet under åben himmel højt på din ønskeliste, så er faget Friluftsliv noget for dig. Her får du sjove og gode oplevelser udenfor, ligesom du bliver klogere på den natur, der omgiver os. Friluftsliv er fællesskab, samarbejde og sammenhold krydret med spændende diskussioner om, hvad natur er – og om vi lever i pagt med naturen i højere grad i dag end tidligere.

 

Alle timerne i Friluftsliv foregår udenfor, og vi kommer vidt omkring på enten vandre- eller cykelture. Vi begiver os ud i de store skove, i engen eller langs åen og markerne, som udgør det kuperede terræn omkring Hadsten Højskole. Det vekslende landskab udforsker vi under overskriften Nordisk Friluftsliv. Vi dyrker det enkle og primitive liv under åben himmel, giver os god tid til de store naturoplevelser og får både viden om natur og hyggeligt samvær med hinanden.
På højskolen har vi en række mountainbikes, som vi bruger, når vi oplever naturen off-piste i skoven. Vi skal overnatte i det fri i bivuak, shelters eller telte. Og vi prøver kræfter med geocaching – moderne skattejagt med GPS. Derudover løber vi orienteringsløb og laver mad over bål. Menuen står på alt fra brændenældesuppe, jordsteg og ørred i avispapir – altså retter fra naturens eget, lækre spisekammer.

Fagområde: Idræt & Outdoor

Underviser: Emma Sand

 

BESTIL BROCHURE

brochure

VOXPOP


“I Friluftsliv kaldte vi os for Friluftsfamilien.”
– Emma Thusgaard Rørstrøm

NYHEDER

Hadsten Højskole var på besøg på Egmont Højskole, hvor de prøvede kørestolsbasket af

Kørestolsbasket på Egmont Højskole

september 19, 2018
Hadsten Højskole havde besøg af Anders Ladekarl og Røde Kors

Anders Ladekarl på besøg

september 13, 2018

Højskolefolk til fællessang

september 10, 2018