hadsten-hojskole-in-english

Om os

OM HADSTEN HØJSKOLE

Hadsten Højskole er blandt landets ældste højskoler. Historien går tilbage til 1876, men siden da er der sket rigtig meget. Vi har det privilegium at være en gammel skole i nyere og meget velholdte bygninger. Det illustrerer på fin vis skolens balance mellem tradition og fornyelse.

Forår og efterår summer skolen af liv, når skolen er beboet af unge mennesker – primært mellem 18 og 25 år – der alle har besluttet sig for, at et ophold på højskole er en oplevelse, de ikke vil være foruden. På vores lange kurser udbyder vi 70 forskellige fag (se alle fag her) indenfor fagområderne:

Politik & Samfund
Idræt & Outdoor
Psykologi & Filosofi
Kunst & Kunsthåndværk
Musik & Sang
Kommunikation & Sprog
Krop & Kost

Få et overblik over de forskellige fagområder og om sammensætningen af skemaet her.

Hvis du drømmer om en karriere i politiet eller gerne vil være journalist, kan du sammensætte din egen linje indenfor de to områder. Læs mere om Journalistik her. Læs mere om Politi her.

Det brede fagudbud afspejles også i vores korte kurser, som vi afholder om sommeren. Der er kurser for både hånden, ånden og kroppen. Ligeledes afspejler vores korte kurser, at højskolen er for hele livet. Der er således spændende udfordringer for alle – uanset alder.