KUNST & KUNSTHÅNDVÆRK

Politik & Samfund

Idræt & Outdoor

Psykologi & Filosofi

Krop & Kost

Kunst & Kunsthåndværk

Musik & Sang

Kommunikation & Sprog

Explora

FAGENE

KUNST & KUNSTHÅNDVÆRK

Elsker du keramik? Bliver du fascineret af flotte malerier? Har du lyst til at gå amok i farver og flydende maling og designe flotte ting til dig selv og dit hjem? Så er fagområdet Kunst & Kunsthåndværk på Hadsten Højskole noget for dig.

Her på vores højskole byder Kunst & Kunsthåndværk på en palette af kreative fag, og fagområdet er for dig, der elsker at udforske og udfordre din kreativitet. Uanset om du gør det af ren interesse, eller du drømmer om et liv som designer, kunsthistoriker eller kreativ pædagog, er det her, du kan tage de første skridt.

Uanset hvilke af vores kreative fag, du kaster dig over, kommer du til at skabe noget med dine egne hænder. Vi sørger for, at du får de håndværksmæssige ting på plads, så du kan skabe de værker og designs, du drømmer om. Hos os er der ikke langt fra tanke til handling, men du bliver ikke verdensmester på én dag. Derfor får du mulighed for at prøve mange forskellige teknikker og tilgange til de enkelte fag, så du på den måde får en bedre forståelse for de kreative håndværk.

Derudover hjælper vi dig med at gøre dine tanker til virkelighed. Vi lærer dig, hvordan du planlægger og forbereder fremstillingen af diverse produkter, for at sikrer, at du kommer i mål med dine ambitioner. Samtidig introducere vi dig for forskellige afskygninger af kunsten og forsøger at lærer af dem, der gennem tiden har sat sit aftryk på den kunst, vi ser i dag.

Så slip din indre kunster ud og giv dig i kast med keramik, strikkeri, træværksted eller noget helt fjerde og bliv klogere på, hvad du kan bruge dine hænder til, samt hvordan du lærer at tænke kreativt.

Har du lyst til at læse mere om kunst og alle de andre fagområder på Hadsten Højskole? Klik her og få tilsendt vores brochure. Du er også meget velkommen til at komme forbi og besøge os – bestil en rundvisning her.

På Hadsten Højskole sammensætter du selv dit eget skema. Læs mere om konceptet og fagområderne her.