KUNST & KUNSTHÅNDVÆRK

FAGENE

Design

Har du lyst til at blive inspireret og sætte skub i dine egne designideer? Så er Design måske noget for dig. Vi skal trykke, hamre, banke, spraymale, lime og slippe vores kreative ideer løs.

I Design lærer du at beherske de forskellige fremstillingsmetoder. Du hører om trends og får ny inspiration til din egen produktion. Derudover hører du om designhistorie og bliver præsenteret for forskellige designfirmaer- og designere.

Måske har du altid ønsket dig at sy dine egne scrunchies, hækle en karklud, lave tryk til en T-shirt eller knytte et ophæng til dine planter. Det har du muligheden for nu.

Du får desuden mulighed for at puste nyt liv i gamle loppefund. Du kan redesigne brugte ting, så det får dit unikke særpræg. Der er skatte at hente i aflagte ting og i genbrugsbutikker. Du lærer med få midler at gøre sofabordet helt unikt og nyt. Sofapuder eller muleposer kan laves af gamle duge. Måske trænger den gamle rispapirslampe til en make-over. Konservesdåser får nyt liv som lanterner eller urtepotteskjulere, og cykelslanger transformeres om til vaser. Alt er muligt.

Politik & Samfund

Idræt & Outdoor

Psykologi & Filosofi

Krop & Kost

Kunst & Kunsthåndværk

Musik & Sang

Kommunikation & Sprog

Explora