hadsten-hojskole-in-english

Lange kurser

HØJSKOLE – LANGE KURSER

Tag på højskole i 2024 eller 2025 på Hadsten Højskole. Bliv en del af et stærkt fællesskab, tag med ud at rejse og følg dine faglige interesser – eller få øjnene op for nye.

På Hadsten Højskole kan du vælge mellem 70 forskellige fag, og det er helt op til dig, hvordan dit skema kommer til at se ud under dit højskoleophold. Læs mere om skolen her på siden eller bestil vores brochure her.

Kommende højskoleophold

Drømmer du om at komme på højskole i efteråret 2024 eller i foråret 2025? Se datoerne for opholdene her:

Efterår 2024 – Ledige pladser
18 uger: 11. august 2024 – 14. december 2024

15 uger: 1. september 2024 – 14. december 2024

Forår 2025 – Ledige pladser
23 uger: 5. januar 2025 – 14. juni 2025

19 uger: 5. januar 2025 – 17. maj 2025

Tilmeld dig et højskoleophold på Hadsten Højskole her

Hvad koster et højskoleophold?

Tag en pause fra læsning, opgaver og eksaminer og bliv pitstopper. Læs mere om pitstop opholdet her.

Fællesbillede-forår-2022-hadsten-højskole

Vælg blandt 70 fag på dit ophold på Hadsten Højskole

På Hadsten Højskole sammensætter du selv dit skema ud fra dine interesser og behov. Du kan vælge inden for et fagområde og på den måde skabe din egen linje, eller du kan vælge på tværs af fagområderne. Du kan også tænke dit højskoleophold på langs ved at kombinere forskellige fag, foredrag, studierejser, projekter og andre aktiviteter. Se alle 70 fag her

På Hadsten Højskole har du alle muligheder for at blive en del af et intenst og forpligtende fællesskab, hvor vi tager hånd om hinanden. Vi skaber rum for, at holdninger og synspunkter kan brydes – ikke for at blive enige, men for at blive klogere.

Hvor mange elever begynder på højskole i løbet af året?

Vi har plads til 110 elever på både forårs- og efterårsholdene.

Bestil vores brochure eller kom og besøg os – Vi glæder os til at møde dig!

Rejser med forårs- og efterårsholdet

Det er en tradition, at vi på Hadsten Højskole tager ud at rejse. Både forår og efterår vil vi hive en uge ud af kalenderen og besøge et sted i Europa, hvor vi kan få nogle fantastiske oplevelser sammen.

Studierejsen har tradition for at gå til Berlin i Tyskland og Spindl i Tjekkiet. Kombinationen af de to destinationer gør, at vi får en tur, der både indeholder fede outdooraktiviteter og pulserende storbyliv. Læs mere om studierejsen.

Der bliver tale om en fællestur, hvilket betyder, at alle kommer med på den samme tur. Du skal med andre ord ikke vælge noget fra, men får alle de gode oplevelser med dine højskolevenner.

De bedste rammer for et ophold på Hadsten Højskole

På vores højskole tilbyder vi de optimale rammer for både undervisning og fritid: Hvad enten du er til friluftsliv, brætspil, boldspil, strik eller musikalsk udfoldelse, har du masser af muligheder for at dyrke dine interesser hos os. Både i undervisningen og i din fritid.

Søjlehallen og strikke-rummet er optimale opholdsrum til hygge, brætspil eller bare en hyggelig snak med en kop kaffe. Her er der også mulighed for at udfordrer de andre elever i et slag bordfodbold eller bordtennis. Hvis du vil have mere fysisk aktivitet er der altid åbent i gymnastiksalen og i fitnesslokalet, samt på vores udendørs multibane.

Er du mere til indendørs sysler som strikning, maleri eller keramik er kreakælderen og keramiklokalet også altid åbent for eleverne. Så hvis du ikke mener, at du nåede helt i mål i undervisningen, har du altid mulighed for at gøre dit arbejde færdig om aftenen.

Hvis friluftsliv er noget for dig, har du også rig mulighed for at få stillet dine behov for udeliv hos os. Vi har en stor bålhytte samt to shelters, som eleverne frit kan benytte sig af året rundt.

Kunne du se dig selv på Hadsten Højskole? Kom og oplev højskolen med egne øjne.

Hvad skal jeg have med på højskole?

Når du tager på højskole, er det næsten ligesom at flytte hjemmefra. Derfor oplever vi mange kommende elever, der efterspørger en pakkeliste, så de er sikre på, at de får pakket alle de vigtige ting. Vi har lavet et blog-indlæg med en fuld pakkeliste og en tilhørende video. Find pakkelisten her.

Vi glæder os til at se dig!

Højskole i Hadsten foredragssalen