Lange kurser

LANGE KURSER

Tag på højskoleophold i 2022 på Hadsten Højskole. Bliv en del af et stærkt fællesskab, tag med ud at rejse og følg dine faglige interesser -eller få øjnene op for nye. På Hadsten Højskole kan du vælge mellem 60 forskellige fag, og det er helt op til dig, hvordan dit skema kommer til at se ud. Læs mere om skolen her på siden eller bestil vores brochure her.

Vælg blandt 60 fag på dit ophold på Hadsten Højskole

På Hadsten Højskole sammensætter du selv dit skema ud fra dine interesser og behov. Du kan vælge inden for et fagområde og på den måde skabe din egen linje, eller du kan vælge på tværs af fagområderne. Du kan også tænke dit højskoleophold på langs ved at kombinere forskellige fag, foredrag, studierejser, projekter og andre aktiviteter. Se alle 60 fag her

På Hadsten Højskole har du alle muligheder for at blive en del af et intenst og forpligtende fællesskab, hvor vi tager hånd om hinanden. Vi skaber rum, for at holdninger og synspunkter kan brydes, ikke for at blive enige, men for at blive klogere.

Hvis du vælger at begynde i september eller i marts, eller du vælger at afslutte forårsholdet i maj, skal du være opmærksom på, at der er fag, du ikke har mulighed for at få alle timerne i eller ikke har mulighed for at vælge.

Hvor mange elever begynder på højskolen i løbet af året?

Vi har plads til 110 elever på både forårs- og efterårsholdene. De seneste år har begge hold været fyldt. Alle begynder samtidig, så vi kan få mest muligt ud af den tid, eleverne er her.

Bestil vores brochure eller kom og besøg os – Vi glæder os til at møde dig!

Hvad koster et højskoleophold?

Rejser med Forårs- og Efterårsholdet

I løbet af dit ophold skal du ud at rejse. Det er en fast del af et højskoleophold på Hadsten Højskole.

Covid-19 har sat vores rejser lidt på standby, og indtil verdenssituationen er tryg nok til at rejse igen, går studieturene i udgangspunktet til et sted i Danmark. De seneste gange har det været Bornholm. Vi har dog besluttet, at vi ikke længere ønsker at flyve på studietur, hvorfor man med rette kan forvente, at turene fremover vil gå til et sted i Europa.

Højskoleophold 2022/23

Drømmer du om at komme på højskole i foråret eller efteråret 2022/23? Se datoerne for opholdene her:

Forår 2022

23 uger: 9. januar 2022 – 18. juni 2022 (Enkelte ledige drengepladser – venteliste for piger)

Efterår 2022

18 uger: 14. august 2022 – 17. december 2022

Forår 2023

23 uger: 8. januar 2023 – 17. juni 2023 (online-tilmelding endnu ikke åben. Skriv gerne en mail til info@hadstenhojskole.dk, hvis du ønsker en plads på dette hold)

Tilmeld dig et højskoleophold på Hadsten Højskole her

De bedste rammer for et højskoleophold

På Hadsten Højskole tilbyder vi de optimale rammer for både undervisning og fritid: Hvad enten du er til friluftsliv, brætspil, boldspil, strik eller musikalsk udfoldelse, har du masser af muligheder for at dyrke dine interesser hos os. Både i undervisningen og i din fritid.

Søjlehallen og strikke-rummet er optimale opholdsrum til hygge, brætspil eller bare en hyggelig snak med en kop kaffe. Her er der også mulighed for at udfordrer de andre elever i et slag bordfodbold eller bordtennis. Hvis du vil have mere fysisk aktivitet er der altid åbent i gymnastiksalen og i fitnesslokalet, samt på vores udendørs multibane.

Er du mere til indendørs sysler som strikning, maleri eller keramik er kreakælderen og keramiklokalet også altid åbent for eleverne. Så hvis du ikke mener, at du nåede helt i mål i undervisningen, har du altid mulighed for at gøre dit arbejde færdig om aftenen.

Hvis friluftsliv er noget for dig, har du også rig mulighed for at få stillet dine behov for udeliv hos os. Vi har en stor bålhytte samt to shelters, som eleverne frit kan benytte sig af året rundt.

Kunne du se dig selv på Hadsten Højskole? Kom og oplev højskolen med egne øjne.

Bestil brochure

Stine Sigaard
“Det havde en afgørende betydning for mig, at jeg ikke var bundet af en faglinje, hvor det kun var nogle af fagene, jeg var interesseret i.”
– Stine Sigaard

Fuld gang i festival

november 26, 2021

Explora-uge: Juleri, festival, gådeløsning og fængselsbesøg