Næste hold begynder den 5. januar 2020

Lange kurser

LANGE KURSER

Tag på højskoleophold i 2020 på Hadsten Højskole. Bliv en del af et stærkt fællesskab, tag med ud at rejse og følg dine faglige interesser -eller få øjnene op for nye. På Hadsten Højskole kan du vælge mellem 60 forskellige fag, og det er helt op til dig, hvordan dit skema kommer til at se ud. Læs mere om skolen her på siden eller bestil vores brochure her.

Højskoleophold 2020 – Forår:

Drømmer du om at komme på højskole i foråret 2020 kan du vælge et ophold på 16 uger, 19 uger eller 23 uger. Se startdatoer her:

23 uger: 05. januar til 13. juni 2020

19 uger: 05. januar til 16. maj 2020

16 uger: 23. februar til 13. juni 2020

Højskoleophold Efterår 2020:

Drømmer du om at komme på højskole i efteråret 2020 kan du vælge et ophold på 14 eller 18 uger. Se startdatoer her

18 uger: 16. august til 19 december 2020

14 uger: 13 september til 19 december 2020

Tilmeld dig et højskoleophold på Hadsten Højskole her

Vælg blandt 60 fag på dit ophold på Hadsten Højskole

På Hadsten Højskole sammensætter du selv dit skema ud fra dine interesser og behov. Du kan vælge inden for et fagområde og på den måde skabe din egen linje, eller du kan vælge på tværs af fagområderne. Du kan også tænke dit højskoleophold på langs ved at kombinere forskellige fag, foredrag, studierejser, projekter og andre aktiviteter. Se alle 60 fag her

På Hadsten Højskole har du alle muligheder for at blive en del af et intenst og forpligtende fællesskab, hvor vi tager hånd om hinanden. Vi skaber rum, for at holdninger og synspunkter kan brydes, ikke for at blive enige, men for at blive klogere.

Hvis du vælger at begynde i september eller i marts, eller du vælger at afslutte forårsholdet i maj, skal du være opmærksom på, at der er fag, du ikke har mulighed for at få alle timerne i eller ikke har mulighed for at vælge.

Hvor mange elever begynder på højskolen i løbet af året?

De hold, der begynder deres højskole ophold i august og i januar, er vores “store” hold. Det vil sige, at der er ca. 75-80 elever, der begynder på samme tid. På holdene med start i februar og i september, er der cirka 20-25 elever, der begynder på samme tid. Februar-holdet bliver en del at det hold, der begynder i januar, og september-holdet bliver en del af det hold, der begynder i august.

Bestil vores brochure eller kom og besøg os – Vi glæder os til at møde dig!

Hvad koster et højskoleophold?

Rejser med Forårs- og Efterårsholdet

I løbet af dit ophold skal du ud at rejse. Det er en fast del af et højskoleophold på Hadsten Højskole.

På vores forårshold og efterårshold kan du enten vælge at tage med til New York og Washington, eller du kan vælge at tage turen til Berlin og Spindl, Tjekkiet. USA turen koncentrere sig meget om Washingtons verdenskendte museer og politiske centrum, hvorefter kultur og storbyliv bliver fokuspunkter i New York. Kulturen er også i fokus i Berlin, hvor du på turen også får storslåede naturoplevelser i bjergene i Tjekkiet.

De bedste rammer for et højskoleophold

På Hadsten Højskole tilbyder vi de optimale rammer for både undervisning og fritid: Hvad enten du er til friluftsliv, brætspil, boldspil, strik eller musikalsk udfoldelse, har du masser af muligheder for at dyrke dine interesser hos os. Både i undervisningen og i din fritid.

Søjlehallen og strikke-rummet er optimale opholdsrum til hygge, brætspil eller bare en hyggelig snak med en kop kaffe. Her er der også mulighed for at udfordrer de andre elever i et slag bordfodbold eller bordtennis. Hvis du vil have mere fysisk aktivitet er der altid åbent i gymnastiksalen og i fitnesslokalet, samt på vores udendørs multibane.

Er du mere til indendørs sysler som strikning, maleri eller keramik er kreakælderen og keramiklokalet også altid åbent for eleverne. Så hvis du ikke mener, at du nåede helt i mål i undervisningen, har du altid mulighed for at gøre dit arbejde færdig om aftenen.

Hvis friluftsliv er noget for dig, har du også rig mulighed for at få stillet dine behov for udeliv hos os. Vi har en stor bålhytte samt to shelters, som eleverne frit kan benytte sig af året rundt.

Kunne du se dig selv på Hadsten Højskole? Kom og oplev højskolen med egne øjne.

Bestil brochure

Stine Sigaard
“Det havde en afgørende betydning for mig, at jeg ikke var bundet af en faglinje, hvor det kun var nogle af fagene, jeg var interesseret i.”
– Stine Sigaard

Journalist medietur Hadsten Højskole

Protestsange, storpolitik, medietur og shibori

november 28, 2019