ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 5. januar

Lange kurser

LANGE KURSER

Tag på højskoleophold i 2019 eller 2020 på Hadsten Højskole. Bliv en del af et stærkt fællesskab, tag med ud at rejse og følg dine faglige interesser -eller få øjnene op for nye. På Hadsten Højskole kan du vælge mellem 60 forskellige fag, og det er helt op til dig, hvordan dit skema kommer til at se ud. Læs mere om skolen her på siden eller bestil vores brochure her.

Højskoleophold Efterår 2019:

18 uger: 11. august til 14. december 2019

14 uger: 08. september til 14. december 2019

Højskoleophold 2020 – Forår:

23 uger: 05. januar til 13. juni 2020

19 uger: 05. januar til 16. maj 2020

16 uger: 23. februar til 13. juni 2020

Vælg blandt 60 fag på dit ophold

På Hadsten Højskole sammensætter du selv dit skema ud fra dine interesser og behov. Du kan vælge inden for et fagområde og på den måde skabe din egen linje, eller du kan vælge på tværs af fagområderne. Du kan også tænke dit højskoleophold på langs ved at kombinere forskellige fag, foredrag, studierejser, projekter og andre aktiviteter. Se alle 60 fag her

På Hadsten Højskole har du alle muligheder for at blive en del af et intenst og forpligtende fællesskab, hvor vi tager hånd om hinanden. Vi skaber rum, for at holdninger og synspunkter kan brydes, ikke for at blive enige, men for at blive klogere.

Hvis du vælger at begynde i september eller i marts, eller du vælger at afslutte forårsholdet i maj, skal du være opmærksom på, at der er fag, du ikke har mulighed for at få alle timerne i eller ikke har mulighed for at vælge.

Hvor mange elever begynder på højskolen i løbet af året?

De hold, der begynder deres højskole ophold i august og i januar, er vores “store” hold. Det vil sige, at der er ca. 75-80 elever, der begynder på samme tid. På holdene med start i marts og i september, er der cirka 20-25 elever, der begynder på samme tid. Marts-holdet bliver en del at det hold, der begynder i januar, og september-holdet bliver en del af det hold, der begynder i august.

Bestil vores brochure eller kom og besøg os – Vi glæder os til at møde dig!

Hvad koster et højskoleophold?

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP

Stine Sigaard
“Det havde en afgørende betydning for mig, at jeg ikke var bundet af en faglinje, hvor det kun var nogle af fagene, jeg var interesseret i.”
– Stine Sigaard 

NYHEDER

2 periode start nye fag

2. periode starter med nye fag på skemaet

oktober 22, 2019

Explorauge bød på forbrydere, forhindringer, fordybelse og fortællinger

oktober 19, 2019

Glade gensyn og gode historier

oktober 10, 2019