Pitstop

PIT-STOP PÅ HADSTEN HØJSKOLE

STOP OP OG KOM VIDERE

Er du kørt helt flad på batterierne, og er studiet blevet en frustration og sur pligt, der kun stiller ufravigelige krav om aflevering af opgaver, og eksaminer der skal bestås? Så kan et ophold på Hadsten Højskole give dig “lyst til læring” og ny energi til dit studium.

På Hadsten Højskole er det lysten, der er drivkraften. Du vælger selv dit skema – det du har lyst til. Der er mere end 60 forskellige fag at vælge imellem, og ingen eksamen, der skal bestås! Vores brede udbud af fag giver dig mulighed for at fordybe dig i helt nye fag og emner; måske har du lyst til at få råd og vejledning til at gennemføre dit første halvmaraton, måske har du lyst til at prøve kræfter med f.eks. keramik, eller måske har du lyst til at lære mere om politisk strategi og spin – ”bare” fordi du synes, at det er spændende.

Som pit-stopper har du mulighed for at deltage til nedsat pris: kr. 1071,- pr uge + et tillæg på kr. 160, hvis du ønsker eget bad og toilet. (normalpris kr. 1.775 pr. uge i skoleåret 23/24).

For at få bevilget et pit-stop til nedsat pris, skal du skrive en mail til info@hadstenhojskole.dk , hvori du skriver, hvilket studie du er i gang med, og hvorfor du trænger til et pit-stop på Hadsten Højskole.

Når du har fået svar, kan du tilmelde dig på normal vis med anmærkningen “pit-stop”.

Som pit-stopper på Hadsten Højskole deltager du i vores klassiske højskoleophold.

Vil du høre mere om mulighederne for et “pit-stop”-ophold, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kontor på telefon: 8698 0199.