Pitstop

PIT-STOP PÅ HADSTEN HØJSKOLE

STOP OP OG KOM VIDERE

Er du kørt flad på batterierne og har brug for en pause fra læsning, opgaver og eksaminer? Så kan et ophold på Hadsten Højskole give dig “lyst til læring” og ny energi til dit studie eller uddannelse. Som pitstopper kan du få et højskoleophold til nedsat pris. Læs mere på siden her.

På Hadsten Højskole er det lysten, der er drivkraften. Du vælger selv dit skema – det du har lyst til. Der er mere end 70 forskellige fag at vælge imellem, og ingen eksamen der skal bestås.

Vores brede udbud af fag giver dig mulighed for at fordybe dig i helt nye fag og emner; måske har du lyst til at spille i band eller prøve kræfter med klatring? Måske har du lyst til at udforske dine evner indenfor keramik eller træværksted, eller måske vil du gerne lære mere om politisk strategi og spin – ”bare” fordi du synes, at det er spændende.

Hvad koster det at gå på højskole som pit-stopper?

Som pit-stopper har du mulighed for at deltage til nedsat pris: kr. 1.118 pr. uge + et tillæg på kr. 160, hvis du ønsker eget bad og toilet. (normalpris kr. 1.775 pr. uge i skoleåret 23/24). Prisen på 1.118 kr. gælder for pit-stoppere på Forårsholdet 2024 og Efterårsholdet 2024.

For at få bevilget et pit-stop til nedsat pris, skal du sende en kortfattet skriftlig ansøgning på mail til info@hadstenhojskole.dk, hvori du skriver, hvilket studie du er i gang med, og hvorfor du trænger til et pit-stop på Hadsten Højskole. I mailen skal du vedhæfte et billede af dit studiekort og et billede af din aktuelle indskrivningsbekræftelse fra studiet.

Når du har fået svar, kan du tilmelde dig på normal vis med anmærkningen “pit-stop”.

Som pit-stopper på Hadsten Højskole deltager du i vores klassiske højskoleophold på lige fod med alle de andre elever.

Vil du høre mere om mulighederne for et pitstop-ophold, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kontor på telefon: 86 98 01 99.