ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 11. august

room_2drenge

PIT-STOP PÅ HADSTEN HØJSKOLE

STOP OP OG KOM VIDERE

Er du kørt helt flad på batterierne, og er studiet blevet en frustration og sur pligt, der kun stiller ufravigelige krav om aflevering af opgaver, og eksaminer der skal bestås? Så kan et ophold på Hadsten Højskole give dig “lyst til læring” og ny energi til dit studium.

På Hadsten Højskole er det lysten, der er drivkraften. Du vælger selv dit skema – det du har lyst til. Der er mere end 60 forskellige fag at vælge imellem, og ingen eksamen, der skal bestås! Vores brede udbud af fag giver dig mulighed for at fordybe dig i helt nye fag og emner; måske har du lyst til at få råd og vejledning til at gennemføre din første halvmaraton, måske har du lyst til at prøve kræfter med f.eks. maleri og keramik, eller måske har du lyst til at lære mere om politisk strategi og spin – ”bare” fordi du synes, at det er spændende.

Som pit-stopper på et af vores efterårshold har du mulighed for at deltage til nedsat pris: kr. 980,- pr uge i 2019 (normalpris kr. 1.510 pr uge i skoleåret 2018/2019 og skoleåret 2019/2020).
På forårsholdene kan du søge om individuel elevstøtte.

For at få bevilget et pit-stop til nedsat pris, skal du skrive en mail til info@hadstenhojskole.dk , hvori du skriver, hvilket studie du er i gang med, og hvorfor du trænger til et pit-stop på Hadsten Højskole.

Når du har fået svar, kan du tilmelde dig på normal vis med anmærkningen “pit-stop”.

Som pit-stopper på Hadsten Højskole deltager du i vores klassiske højskoleophold.

BESTIL BROCHURE

brochure

VOXPOP


“Fordomme om højskolelivet skræmte mig lidt. Nu vil jeg ikke være det foruden.”
– Christian Hjorth Eriksen

NYHEDER

Besoeg af Aeldresagen

To generationer i smuk harmoni

april 24, 2019
Exploradage

48 timers fordybelse, leg og ømme ben

april 17, 2019
Middag

Besøgsdagen udfordrede og begejstrede

april 15, 2019