hadsten-hojskole-in-english

KOMMUNIKATION & SPROG

FAGENE

Konflikthåndtering

Konflikter er et livsvilkår, men hvordan vi forholder os til dem, er op til os selv hver især. Vi kan lære at tilgå konflikter konstruktivt og påvirke de konflikter, vi selv er en del af, og ikke mindst så kan vi lære af dem.

I workshoppen ”Konflikthåndtering” dykker vi ned i hverdagens konflikter og undersøger, hvordan og hvorfor de opstår, samt hvordan man bruge dem til at blive klogere på sig selv og andre. Du får muligheden for at vende blikket indad og undersøge, hvordan du selv forholder dig til konflikter. Du bliver præsenteret for redskaber til, hvordan man kan hjælpe sig selv og andre i konfliktsituationer. Undervisningen tager udgangspunkt i et solidt teoretisk og filosofisk fundament, men vil primært bestå af praktiske øvelser samt dialog og refleksion.

Du vil blive præsenteret for forskellige redskaber til at håndtere konflikter i professionelle sammenhænge, fx i rollen som konfliktmægler. Vi vil komme omkring, hvordan man kan agere nedtrappende verbalt og nonverbalt. Vi undersøger også, hvordan vores kultur påvirker vores måde at håndtere konflikter på.

Politik & Samfund

Idræt & Outdoor

Psykologi & Filosofi

Krop & Kost

Kunst & Kunsthåndværk

Musik & Sang

Kommunikation & Sprog

Explora