ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 23. februar 2020

BASSINLIVREDDERPRØVE

2013-12-10-01.21.28

Velkommen i det våde element. I faget Basinlivredderprøve lærer du at redde et menneske i havsnød, og du kan vælge at gå til Dansk Svømmeunions Basinlivredderprøve. Du er også velkommen til at være med, hvis du bare er almindelig glad for at svømme. Faget er oplagt for dig, der søger ind på Politiskolen. Det er ikke et krav at have Basinlivredderprøven for at blive politibetjent, men det er en fordel.

 

En god livredder hopper glad og tryg i vandet – uanset om det er i en svømmehal, ved en søbred eller langs Danmarks kystlinjer. Faget Basinlivredderprøve gør dig vant til vand. Du lærer forskellige svømmeteknikker, du får styr på at dykke, og du bliver tryg ved udspring fra forskellige højder. Derudover lærer du naturligvis at bjærge et andet menneske, ligesom du kan give livgivende førstehjælp, når du har taget dette fag.
Drømmer du om at få sommerjob som livredder, eller vil du bare gerne være den, der er i stand til at redde et medmenneske fra druknedøden, så får du kvalifikationerne her. Vælger du at afslutte faget med Dansk Svømmeunions basinlivredderprøve, koster det dig 100 kroner. Til gengæld får du bevis på, at du er en velkvalificeret svømmer- og livredder.

Fagområde: Idræt & Outdoor

Underviser: Gert Mathiesen

 

BESTIL BROCHURE

brochure

VOXPOP

_DSF3452
“Jeg er blevet udfordret på mange ting og i mange fag.”
– Søren Norrild

NYHEDER

Velkommen foråret 2020

Velkommen til Foråret 2020

januar 06, 2020

På gensyn til Efteråret’19

december 16, 2019
Udsolgt forår 2020 Hadsten Højskole

Endnu et fyldt forårshold klar til 23 ugers højskole

december 11, 2019