ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 11. august

DESIGN 2.0

Har du lyst til at blive inspireret og sætte skub i dine egne designideer, så er dette faget, hvor vi skal trykke, hamre, banke, spraymale, lime og sy, lige noget for dig.

I Design 2.0 lærer du at beherske de forskellige fremstillingsmetoder. Du hører om trends og får ny inspiration til din egen produktion. Derudover hører du om designhistorie og bliver præsenteret for forskellige designfirmaer- og designere.

Måske har du altid ønsket dig at sy dine egne scrunchies, hækle en karklud, lave tryk til en T-shirt eller knytte et ophæng til dine planter. Det har du muligheden for nu.

Du får desuden mulighed for at puste nyt liv i gamle loppefund – kort sagt gør gammelt til nyt.

Du kan redesigne brugte ting, så det får DIT unikke særpræg. Der er skatte at hente i aflagte ting og i genbrugsbutikkerne. Du lærer med få midler at gøre sofabordet helt unikt og nyt. Sofapuder eller muleposer kan laves af gamle duge. Måske trænger den gamle rispapirslampe til en make-over. Konservesdåser får nyt liv som lanterner eller urtepotteskjulere, og cykelslanger transformeres om til vaser. Alt er muligt i.

Fagområde: Kunst & Kunsthåndværk

Underviser: Christina Norre

 

BESTIL BROCHURE

brochure

VOXPOP

_DSF3263
“Jeg er “vokset” rigtig meget siden den første uge her. Og det er kun blevet bedre og bedre.
– Stine Marie Simonsen

NYHEDER

Afskedskram

På gensyn til forårsholdet ’19

juni 15, 2019
Foraar aargang 2019

Alternativ undervisning og gåtur langs stranden

juni 12, 2019
Grundlovsfejring i Hadsten

Grundlovsfejring i sommersol

juni 06, 2019