Næste hold begynder den 11. august

ELEKTRONISK MUSIK OG LYDMAGERI – MUSICA DIGITALIS – NYT FAG FRA FORÅRET 2017!

Elektronisk Musik på Hadsten Højskole

Dette fag er for dig med interesse i at få musikalske idéer omsat til færdige computertracks. Vi lægger vægt på den skabende proces – fremfor teknisk kunne.

Elektronisk musik og lydmageri på Hadsten Højskole er for alle, uanset om du har arbejdet med musikredigering og computere før. Sammen skal vi gå på opdagelse i en verden af lyd. Vi stiller hinanden udfordrende opgaver. Disse kunne eksempelvis være:

• Læs en novelle, forestil dig historien omsat til en film. Lav et tema til filmen.
  • Der er 80’er-temafest på Højskolen. Lav en 20-sekunder lang jingle til festen.
  • I faget Story Slam bliver der fortalt en god historie. Optag historien og sæt musik til.
  • Vi finder et kendt tema fra den klassiske musik. Indspil temaet baglæns, tilsæt et rytmespor, hvor der kun må bruges lyde fra Højskolens køkken.

Udover arbejdet med at skabe musikalske forløb, skal vi også lære om den elektroniske musiks historie.

Vi arbejder i programmet Garage Band på skolens Mac-computere.

Vil du vide mere om elektronisk musik på Hadsten Højskole, er du velkommen til at sende os en mail på info@hadstenhojskole.dk.

Fagområde: Musik & Sang

Underviser: Steffen Jonassen

brochure

_DSF3202
“Jeg er blevet mere udadvendt og selvstændig.”
– Fie Mortensen

Fodboldpiger