Næste hold begynder den 11. august

ROCKSAMMENSPIL

2013-12-10-01.25.26

Har du en rockmusiker i maven? Så skal du vælge faget Rocksammenspil. Her kommer du til at spille i et band med andre, der er lige så vilde med musik som dig. Fokus ligger på, hvad energien betyder for sammenspillet og musikken, og på repertoiret står der både rock og pop, ligesom du også får mulighed for at spille dine egne numre.

Sammenspillet i et band er afgørende for, hvordan musikken kommer til at lyde, og det er netop sammenspil, vi fokuserer på i dette fag. Du kommer i begyndelsen til at spille relativt lette numre, så du sammen med dine bandmedlemmer hurtigt kan komme til at koncentrere dig om energien i øvelokalet i stedet for selve indlæringen af numrene. Det er altså sammenspillet og energien, vi fokuserer på i stedet for perfektion på instrumenterne.

Musikteori indgår som en del af undervisningen i Rocksammenspil, ligesom du også lærer, hvordan en kreativ og legende tilgang til musikken kan have stor betydning for, hvordan energien i øvelokalet udvikler sig. Når den gode energi for alvor ruller i øvelokalet, inviterer vi resten af højskolens elever og lærere til koncert.

Fagområde: Musik & Sang

Underviser: Steffen Jonassen

brochure

“Jeg valgte helt klart Hadsten Højskole pga. den store frihed, når det kommer til valg af fag.”
– Rasmus Søholt Foged

Fodboldpiger