Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019

SOLOUNDERVISNING

soloundervisning

Er du til solospil- eller sang, tilbyder Hadsten Højskole eneundervisning, som du kender det fra landets kommunale musikskoler. Du får undervisning i 25 minutter, og for hver undervisningsgang betaler du 200 kroner. Vi tilbyder eneundervisning i trommer, percussion, sang, klaver og bas. Undervisningen foregår én gang om ugen.

Eneundervisning er din unikke mulighed for at udvikle dit eget musikalsk udtryk. Du får en undervisning, der er nøje tilpasset dit niveau, og der er tid til at arbejde med præcis det, du drømmer om eller har brug for. Du får opøvet din musikalske kreativitet, og du kan vælge at spille for dig selv, eller supplere eneundervisningen med et af højskolens øvrige musiktilbud, hvor du kan prøver dit talent af med andre.

Du behøver ikke være øvet sanger eller musiker for at få eneundervisning. Måske har du bare altid drømt om at lære at spille på det klaver, der står hjemme i dine forældres stue. Måske har du sunget for dig selv, men aldrig haft modet til at åbne munden overfor andre. Måske drømmer du om at spille eller synge – bare fordi du har lyst. Uanset hvad, så er det her, du kan komme i gang.

Fagområde: Musik & Sang

brochure

_DSF3294
“Det er dejligt at være et sted, hvor folk er så gode til at tage sig af hinanden.”
– Kathrine Caroline Christensen

Vi har købt nyt podcast-udstyr på skolen, så eleverne kan producere deres egne podcast

Podcast på skolen

november 05, 2018