Foråret 2021 starter 10. januar - VENTELISTE.

Hadsten Højskole Prisen uddelt

Hadsten Højskole Prisen 2020

Siden 2003 har det været en fast tradition, at Hadsten Højskole Elevforening hvert år uddeler Hadsten Højskole Prisen i forbindelse med Elevmødet i maj. Men da der i år ikke blev afholdt noget Elevmøde grundet coronavirus, blev der i første omgang heller ikke uddelt en pris.

Elevforeningen har dog besluttet, at Hadsten Højskole Prisen skal uddeles i 2020 – Elevmøde eller ej. Derfor har de nu offentliggjort årets vindere, som er kvinderne bag dokumentarserien ”Limbo – når sabbatår er fucked”.

Stine Winther Johansen, Ciliane Stubkjær og Line Flugt Juhl er vinderne af Hadsten Højskolen Prisen 2020. Valget begrunder Elevforeningen således:

Vi har valgt Stine, Line og Ciliane, da de med DR’s dokumentar ”Limbo – når sabbatår er fucked” har skabt debat om selve begrebet sabbatår. De formår med deres dokumentar at skabe et portræt af den tid, unge mennesker står i, når studenterhuen er pakket væk og virkeligheden rammer. Gennem dokumentaren får de sat fokus på politiske emner som fremdriftsreformer og uddannelse – men de formår også at tilføje et personligt lag, der gør dokumentaren særdeles identificerbar.

Stort tillykke til Stine, Ciliane og Line.

Du kan læse mere om Hadsten Højskole Prisen her, hvor du også kan se de tidligere vindere.