Kærlighed i teateret

Der var stille på højskolen onsdag aften. Cirka halvedelen af eleverne havde nemlig byttet de bløde sofaer i Søjlehallen ud med de mere mondæne og nummerede sæder i Aarhus Teater. Nærmere bestemt var det eleverne fra faget Kærlighed, der var taget til Aarhus for at overvære teaterkoncerten “Jeg er jo lige her”, der bygger på Anne Linnets musik.

Aarhus Teater skriver selv om forestillingen, at:

Ingen har som Anne Linnet udforsket passion, kærlighed, køn og seksualitet i tekster og musik. Som soloartist og frontfigur i Shit & Chalou, Anne Linnet Band og Marquis de Sade har hun sunget om fascination og forelskelse, begær og overgivelse, tvivl og jalousi. Om længsler, der fængsler. Om at tabe sit hjerte og se det gå i tusind stykker. Om alt det, vi gør, når vi er sammen, og om det, vi har hinanden til – holde om og holde af.

Og det var da også netop af disse årsager, at forestillingen var relevant for Kærligheds-faget. Derudover var det en fornøjelse igen at have mulighed for at tage vores elever med ud i virkeligheden og til et stort arrangement ovenpå en tid, hvor højskolen i den grad blev en boble isoleret fra omverdenen.