Praktisk

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Depositum

Der betales depositum på kr. 1000,- ved tilmelding, som fratrækkes kursusprisen. Når man har betalt depositum, er man tilmeldt kurset og dermed sikret en plads. Vi reserverer således ikke pladser på kurserne, før der er betalt depositum.

Indkvartering

Indkvartering foregår på dobbeltværelse, med mulighed for enkeltværelse mod et tillæg på kr. 730,- (dog ikke muligt på Familiekurset). Tillæg for bad og toilet på værelset kr. 370,- pr. person.

Leje af linned og håndklæder

Det er muligt at leje sengelinned og håndklæder mod et tillæg på kr. 50,- Linned og håndklæder kan selvfølgelig også medbringes.

Tilmelding

Tilmelding sker ved at udfylde tilmeldingsblanketten. Ca. 4 uger før kursusstart sendes et udførligt dagsprogram og en opkrævning af restbeløbet.

Framelding

Ved framelding indtil 30 dage før kursets start tilfalder depositum skolen som et administrationsgebyr. Ved framelding senere end 30 dage før kursets start tilbagebetales halvdelen af kursets pris.
Ved framelding senere end 24 timer før kursusstart betales hele kursusprisen.
Ved framelding i tilfælde af lægedokumenteret sygdom hos kursusdeltageren eller dennes nærmeste familie betales kun depositum.

Aflysning af kurser

Aflysninger af kurser sker kun sjældent på Hadsten Højskole.
Gennemførelse af det enkelte kursus afhænger dog af antallet af tilmeldinger. Ved aflysning af et kursus får de tilmeldte normalt besked herom senest en måned før kursusstart, og man får hele det indbetalte beløb tilbage.

Kursusændring

Ret til ændringer i kursusprogrammerne forbeholdes. Der kan ske ændringer på grund af sygdom eller lignende, men vi er kun interesseret i at afholde kurserne så tæt på programmerne her i brochuren som muligt.

Rygepolitik

Højskolen er røgfri. Man må dog gerne ryge under åben himmel på skolens område.

Europæiske afbestillingsforsikring

På Hadsten Højskole formidler vi Europæiskes ”Afbestillingsforsikring – højskoleophold”. Forsikringen koster 6% af kursets pris, dog mindst kr. 100,-. Hvis du bliver forhindret i at deltage i kurset eller må afbryde det på grund af akut sygdom, tilskadekomst eller dødsfald, er du dækket af forsikringen. Husk at krydse af på tilmeldingsblanketten, hvis du ønsker forsikringen. Se mere på www.europæiske.dk.

Priser for et højskoleophold

Find den gældende pris for et højskoleophold på Hadsten Højskole her.

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP

_DSF3304
“Jeg har fået en masse venskaber og tryghed og oplevelser.”
– Julie Erfurt

NYHEDER

En weekend i kærlighedens navn

september 13, 2021

Nystiftet Husråd klar til at tale elevernes sag

september 08, 2021

Efteråret 2021 er landet og klar!

august 24, 2021