Næste hold begynder den 6. januar 2019
MAJ

Politielever klarede optagelsesprøven

Alle politielever fra Hadsten Højskole klarede optagelsesprøven og er klar til uddannelsen som politibetjent. Her er fire af dem.

Det har været en gruppe spændte politielever, som har skrevet ansøgninger, været til prøver, ventet på svar, været til flere prøver og nu har fået det endelige svar. De er alle kommet ind på uddannelsen som politibetjente.

På billedet ser I fire af dem: Mads, Daniel, Nicolai og Anton. Derudover søgte Malene og Christian også ind, og de fik også et ja.

Stort tillykke til dem allesammen.

De sidste måneder har de under deres højskoleophold forberedt sig på de fire prøver. Fysisk prøve, dansk case, samarbejdsprøve og en samtale. De har haft fag som Jura, Skriveværksted, Kriminalpolitik og Grundidræt. Samtidig har der også været plads i skemaet til fag som keramik, klatring eller yoga. Selvom de er politielever sammensætter de selv deres skemaer og kan vælge og vrage mellem de 60 forskellige fag.

Her til foråret var der 13 politielever, og resten af dem skal til prøve senere på året eller næste år. En af kriterierne er nemlig, at du skal være fyldt 21 år.

Der er allerede en del politielever tilmeldt efteråret, men vi har stadig plads til flere. Læs mere om mulighederne på hjemmesiden, eller ring til skolen og book en rundvisning.