Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019
MAJ

Svar på journalistprøven

16 ud af 20 af journalisteleverne kom enten til samtale eller blev direkte optaget på journalisthøjskolen

Journalisteleverne sidder og forbereder sig til samtaler. De har nemlig fået svar på deres prøve på Journalisthøjskolerne på SDU og DMJX.

16 ud af 20 er enten kommet til samtale eller blevet optaget direkte. På SDU skal alle igennem en samtale først, mens halvdelen af de optagne i Aarhus har en samtale inden.

En af dem, som ikke kom ind, var oprindeligt politielev, men tog prøven for sjov. Heldigvis er han kommet ind til Politiet i stedet. De sidste tre har allerede planlagt at søge ind igen næste år og har lovet, at de kommer til vores intensive træningsuge op til prøverne.

Det tilbyder vi også vores efterårs-elever at komme med til, så de stadig er helt skarpe til prøverne i maj.

Har du lyst til at prøve kræfter med journalistfaget? Vi har stadig pladser på efterårsholdet. Læs om fagene herinde, eller kontakt skolen for at få en rundvisning, hvor du kan tale med journalistelever- og lærer.

Stort tillykke til dem, der skal begynde til september på Journalisthøjskolen. Vi krydser stadig fingre for dem, der mangler svar på deres samtaler.