hadsten-hojskole-in-english

KOMMUNIKATION & SPROG

FAGENE

Læseklubben

Velkommen i læseklubben! Dit nye ugentlige højdepunkt, hvor vi kun tager læsebrillerne af for at fjerne duggen fra den dampende varme kaffe eller te, vi drikker.

Læseklubben på Hadsten Højskole er et litteraturfag, hvor vi ikke er bange for at rulle ærmerne op og kaste os hovedkulds ind i bøgerne. I læseklubben stifter du med sikkerhed bekendtskab med nogle af dine kommende samtalepartnere gennem hele livet. Og hvem ved: måske finder du undervejs ligefrem en byggesten eller to, du kan støbe ind i dit livsfundament.

Vi læser – med enkelte undtagelser – værker fra tiden omkring 2. verdenskrig og senere. Vi skal læse værker, der glider ned som Cocio, men vi hjælper også hinanden med at løfte nogle af de bøger, der ellers kan være svære at tage hul på, ned fra hylden.

I læseklubben læser vi ikke nødvendigvis bøger på den måde, du har været vant til. Vi laver hverken berettermodeller eller metaforanalyser – men taler åbent om det, bøgerne vækker i os.

Vi skal, blandt andre, læse eller genlæse (uddrag fra) forfattere som Albert Camus, Inger Christensen, Karl Ove Knausgård, Olga Ravn, Stine Pilgaard, Søren Ulrik Thomsen, Tage Skou-Hansen og Theis Ørntoft.

Uanset om du er en vaskeægte bogorm eller du bare har fornemmelsen af en kildrende flirt med litteraturen, som endnu ikke er flammet op, er du velkommen i læseklubben.

Politik & Samfund

Idræt & Outdoor

Psykologi & Filosofi

Krop & Kost

Kunst & Kunsthåndværk

Musik & Sang

Kommunikation & Sprog

Explora