EFTERÅR 2021 - VENTELISTE FORÅR 2022 - LEDIGE PLADSER

LITTERATUR

Dyk ned i litteraturen - Læseklubben på Hadsten Højskole

Er du en rigtig læsehest, der elsker at flygte ind i fiktive universer og er på udkig efter den næste page-turner? Ville du ønske, at du var bedre til at læse mere i din hverdag, eller er du slet og ret nysgerrig på, hvad du kan bruge litteratur til i dit eget liv?

Så er du meget velkommen til at blive en del af Læseklubben på Hadsten Højskole. Her dykker vi ned i både kendte og mindre kendte tekster og undersøger, hvad der vækker vores læselyst og hvorfor.

Der findes mange gode grunde til at læse. Læsning reducerer stress – selv hvis du bare læser i seks minutter om dagen. Læsning forbedrer menneskers empatiske evner, fordi du får lov til at se verden gennem andres øjne, og så er læsning både underholdende og afslappende. Men i en verden fyldt af muligheder og distraktioner kan det være svært at finde tid og ro til at åbne den bog, som ligger på natbordet – især hvis der slet ikke ligger nogen bog, fordi du ikke ved, hvad der egentlig er din stil og dine favoritforfattere.

I Læseklubben præsenteres du for forskellige forfatterskaber og får mulighed for at prioritere at læse en god bog i en ellers tætpakket hverdag. Ved at beskæftige os med forskellige genrer og tematikker undersøger vi vores individuelle præferencer, når det kommer til litteratur, og diskuterer, hvorfor nogle bøger fungerer bedre end andre. Og fordi det er meget forskelligt fra person til person, hvad der defineres som god litteratur og vækker ens læselyst, får du selv mulighed for at byde ind med forslag til, hvad vi skal læse, og du får løbende råd til, hvilke forfatterskaber og værker, du ellers kan kaste dig over for at forfølge og fastholde din læselyst.

Fagområde: Kommunikation og Sprog

Underviser: Karoline Kjær Hansen

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP

Asmus Dam
“Det er fedt at mærke energien fra både eleverne og lærerne, fordi alle jo selv har valgt at være der. Man kan nærmest glæde sig hele ugen til at have bestemt fag.”

– Asmus Dam

 

NYHEDER

Dansemaraton højskole

Danse(maraton) i måneskin

april 27, 2021

Overvældende opbakning til Online Åbent Hus

april 21, 2021

Online Åbent Hus

april 13, 2021