EFTERÅR 2021 - Én ledig drengeplads

På skattejagt i den nye Højskolesangbog

I dette fag skal vi sammen gå på opdagelse i Højskolesangbogen, som i november 2020 udkom i sin 19. udgave. Der er skrevet og optaget langt over ét hundrede nye sange i denne omgang. 

Vi skal sammen gå i dybden med de mest interessante af dem. Vi vil selvfølgelig også komme ind på sangenes historie. Og så undersøger og diskuterer vi, hvad der skal til, for at vi synes en fællessang er sangbar og “god”.

I fællesskab skulle vi gerne finde svar på nogle at disse spørgsmål: Hvorfor mon sangen er kommet med i Højskolesangbogen? Er der nogle nye favoritter iblandt? Er de nye sange overhovedet til at få lært? Hvad var inspirationen bag tekster og melodier? Vi skal helt sikkert synge sange af: Folkeklubben, Nephew, Björk og David Bowie

Faget er for alle med interesse i gode historier, poesi og fællessang. Faget er ikke et kor-fag, hvor det kræves at man nødvendigvis synger smuk!

 

Hvis du er nysgerrig på højskolen, så bestil en gratis brochure, eller kom ud og tal med os og få en rundvisning. Hvis du er nysgerrig på, hvilke andre musikfag vi har, kan du læse mere om dem her.

Fagområde: Musik & Sang

Underviser: Steffen Jonassen

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

NYHEDER

Afslutningstale fra en elev

juni 22, 2021

Festivalen, der ikke blev aflyst

juni 14, 2021
Fernisering af Maleri og Keramik på Hadsten Højskole

Kreative talenter viser deres evner frem

maj 13, 2021