Vælg en side

SUNDHED & PSYKOLOGI

Politik & Samfund

Idræt & Outdoor

Sundhed & Psykologi

Kunst & Kunsthåndværk

Musik & Sang

Kommunikation & Sprog

FAGENE

OM SUNDHED OG PSYKOLOGI

Verden er fuld af fristelser, og samtidig har der aldrig tidligere været så stort fokus på vigtigheden af et aktivt liv med fokus på både krop, psyke og kost. Hvis du går op i sundhed og livsstil eller interesserer dig for den psykiske del af menneskelivet, så er fagområdet Sundhed & Psykologi på Hadsten Højskole noget for dig.

Krop og psyke hænger uløseligt sammen. Og typisk hænger det sådan sammen, at hvis du har det god psykisk, er det også lettere at holde kroppen sund. Samtidig kan en usund krop fører til et negativt sind. Men hvordan hænger de to ting sammen, og hvordan kan man sikre, at man ikke ender i en ond spiral?

Det er blandt andet nogle af de ting, du kan blive klogere på, hvis du vælger nogle af de fag, vi tilbyder under Sundhed og Psykologi. Vi ser blandt andet på, hvordan vores livsstil hele tiden ændrer sig, samt hvorfor det kan være så svært at leve sundt, når vi nu allesammen ved, at det er godt for os. Samtidig kan du blive klogere på en række psykiske sygdomme, samt lærer om konsekvenserne for både de ramte og deres nærmeste. Der er også mulighed for at dykke ned i den klassiske psykologi, hvor du vil komme til at se nærmere på tankemønstre, adfærd og følelser.

Vi giver dig også muligheden for at mærke efter på egen krop, og blive klogere på, hvad dine valg og fravalg har af konsekvenser for din krop. Du får muligheden for at gå på opdagelse i din egen krop og finde ro i en hverdag, der til tider kan være fyldt med tanker og valg.

Så hvad enten du vil fordybe dig i samspillet mellem krop og kost, lære mere om psyken og livsstilsændringer eller afprøve dine evner med massage og generel velvære, er der rig mulighed for det på Hadsten Højskole.

Har du nogen spørgsmål vedrørende vores fag, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 86 98 01 99 eller sende en mail på info@hadstenhojskole.dk. Vi sender dig også meget gerne vores brochure, hvor du kan blive meget klogere på Hadsten Højskole.

På Hadsten Højskole sammensætter du selv dit eget skema. Læs mere om konceptet og fagområderne her.

Hadsten Højskole